Monteur Elektrotechniek


Location

Westerbork


Wil je werken bij een ambitieus en snel groeiend bedrijf? Voor onze werkplaats in Westerbork zijn wij op zoek naar een MONTEUR ELEKTROTECHNIEK (40 uur per week).Werkzaamheden:

Je onderhoudt en controleert elektrotechnische installaties en apparatuur van WellGear, dit houdt onder ander in:

-        Onderhoud en testen van elektrotechnische installaties, verlichting in     
units, verdeelkasten en bekabeling.

-       Testen van data acquisitie en meetsystemen.

-       Onderhoud en controle van de besturingssystemen op hydraulische powerpacks en pompen.

-       Uitvoeren van periodieke inspecties.

- -  Het uitvoeren van reparaties.

-        Support bij het aansluiten van systemen op locatie (incidenteel).

Jouw profiel:

Je hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 3 of 4 richting Elektrotechniek bij voorkeur aangevuld met een NEN1010 en NEN3140 opleiding of training. En je hebt enige werkervaring opgedaan als monteur in een elektrotechnische functie.  

Je vindt het leuk om te werken onder diverse omstandigheden; in de werkplaats of buiten op ons terrein. Je kan zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk in een klein team te opereren. Je hebt affiniteit met sleutelwerk en ook met voorkomende mechanische werkzaamheden. Je hebt gevoel voor detail en kwaliteit. Je hebt een hand-on mentaliteit en een flexibele werkhouding. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Ons aanbod:
Wij bieden jou een fulltimebaan met een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons heerst een prettige en informele werksfeer en wordt er gewerkt met innovatief materiaal.

Interesse:
Stuur dan een e-mail met je motivatie en C.V. naar careers@wellgear.nl. wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Age Jan ter Veen, tel 085 - 2734600 of een e-mail sturen naar careers@wellgear.nl.
Apply Now!