Mechanisch Onderhoudsmonteur


Location

Westerbork


Wil je werken bij een ambitieus en snel groeiend bedrijf? Voor onze werkplaats in Westerbork zijn wij op zoek naar een MECHANISCH ONDERHOUDSMONTEUR (40 uur per week).Jouw werkzaamheden:
Als mechanisch onderhoudsmonteur hou jij je met name bezig met het preventief onderhoud en het uitvoeren van revisiewerkzaamheden op mechanisch en hydraulisch gebied. Deze werkzaamheden voer je uit aan onze hydraulic workover units en de daar bijbehorende randapparatuur. Dit volgens de vereiste procedures en standaarden.

De werkzaamheden bestaan onder ander uit:
Het uitvoeren van inspectie-, onderhoud- en testschema’s op dieselmotoren, hydraulische en mechanische gereedschappen;
Het opzoeken en verhelpen van storingen;
Het vervangen van machineonderdelen;
Het installeren en samenstellen van nieuwe machines en machineonderdelen;
Het bijhouden en opslaan van alle relevante werkzaamheden in het CMMS;
Het uitvoeren van algemene werkplaatswerkzaamheden zoals het werken met elektrisch- en handgereedschap, werken met de vorkheftruck, opruimen, schoonmaken en het assisteren bij het in- en uitladen van het materieel.


Jouw profiel:

Je hebt een afgeronde MBO opleiding, zoals Werktuigbouwkunde (WTB) of Allround Operationeel Technicus (AOT) en bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring. Je kan zelfstandig werken, vindt het leuk in een klein team te opereren en je hebt oog voor detail. Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent energiek en gedreven. De business waarin wij opereren vraagt een flexibele werkhouding. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Ons aanbod:
Wij bieden jou een fulltimebaan met een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding. Wij hanteren goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 26 vakantiedagen en een aantrekkelijke pensioenregeling. Bij ons heerst een prettige en informele werksfeer en kun je werken met innovatief materiaal waarbij veiligheid key is.

Interesse:
Stuur dan een e-mail met je motivatie en C.V. naar careers@wellgear.nl.
Ben je enthousiast en wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Frank Stegeman, tel 085-2734600 of een email sturen naar frank.stegeman@wellgear.nl


Apply Now!